Нов Reduced price!
QT0198 PRZY Силиконова форма на винарска гърне вино бутилка сапун форми на гипс шоколад свещ мухъл помадная мухъл Глинена бутилка смола

QT0198 PRZY Силиконова форма на винарска гърне вино бутилка сапун форми на гипс шоколад свещ мухъл помадная мухъл Глинена бутилка смола

15.51лв.

-3%

15.99лв.

Нов продукт

В наличност

Етикети: патица силиконови форми, директен ВАЗа мухъл, глинено гърне, за гипсова форма, форма на свещи мухъл, popmart, мухъл един силициев гърне, глинорез, голяма свещ мухъл, форма за саксиите.

Добре дошли в нашия магазин за първия.любезно съветва: преди да купите храни, моля, проверете размера внимателно , може би това не е толкова много като своя снимка, благодаря.

QT0198 PRZY Силиконова форма на винарска гърне вино бутилка сапун форми на Силиконовата помадная форма на бутилката Глинена смола гипс шоколад свещ мухъл

Материал форми Силикон размери на продукта

9.3*6.7*2.2 cm тегло сапун 64g тегло на мухъл, 165гр цвят на мухъл случаен работна температура-от -40 до 220C

1 .Измийте преди първата употреба.Моля, потопете формата в разредена почистването течност за 10-30 минути.Използвайте мека гъба или мека кърпа за почистване.Не използвайте твърди предмети, за да не се надраска и да не навреди на формата си .

2. изсъхне на въздуха.

3. Изсипва се в стопено сапун или шоколад във формата.

4. очакването на охлаждане (можете да го сложите в хладилник за по-бързо охлаждане).

5. извадете продукта от форми.

6. обикновено работната температура на мухъл е от -40 до 230 градуса по Целзий .Температурата е прекалено висока или неправилно използване на пътища да навреди на мухъл или ще намали мухъл с помощта на време.

МУХЪЛ PRZY водеща фирма на специализируя в предостави изчерпателна разрешение плесен силикон.Ние сме една от малкото компании, която интегрира своите положени -- положение P&D, изготавливание и маркетинг.Създадена през 2012 година, той се превърна в един от най-големите производители на силиконовата форма в Китай.Ние постоянно се стремим да помогнем на нашите партньори в повече от 50 страни да постигнат своите творчески и бизнес цели, осигуряване на цялостни решения за производство на форми за сапуни, свещи, шоколад и сладкиши.

Ние притежаваме множество патенти и регистрирана търговска марка на PRZY.Нашите художествени техники отдел и производствена линия имат повече от десет години опит в предлагането на висококачествени продукти на своите клиенти от различни индустрии, също и експертиза в разработката и бързи прототипировании.Ние осигуряваме поддръжка на таможн-мухъл според идеи или концепции клиенти.

Нашата корпорация посвещава себе си на устойчивото развитие на планетата.Нашата визия е да се реализират проекти, които по своята същност определят, какво означава да бъдат устойчиви от гледна точка на икономическите, социалните и екологичните резултати.И ние признаваме, че повишаването на ефективността на използване на ресурсите и намаляване на въздействието върху околната среда са важни аспекти за подобряване на стабилността.Ние прилагаме принципите на творчеството, всеотдайност, на хармонията в системата за управление на жизнения цикъл на продукта, вашето удовлетворение и щастие са нашата мотивация за предоставяне на перфектни услуги.

Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас.

Моля, обърнете внимание, условия на доставка на услуга.

Доставка

1. ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни след получаване на вашето плащане.Но ако вашата поръчка е повече от 20pcs за всеки деталя, моля свържете се с нас, за да потвърди датата на кораба.

2. Безплатна доставка за повечето страни по пощата на Сингапур.Това обикновено отнема 10-30 дни.За някои специални страни, това ще отнеме повече време.Моля, бъдете търпеливи.

Тип Инструменти За Торта
Секси, Предполагащи No
Произход CN(произход)
Непристойная Снимка No
Характеристика Екологично Чист Продукт
Номер На Модела QT0198
Документ SGS
Материал Силикон
Тип Инструменти За Торта Прес-форми
търговска марка PRZY

Все още няма отзиви от клиенти.

Свързани продукти