Нов Reduced price!
Изкуствена кожа бокс, светът бокс круша Speedball тавана топката Спорт скорост боксови удари упражнение фитнес тренировъчните топки обзавеждане

Изкуствена кожа бокс, светът бокс круша Speedball тавана топката Спорт скорост боксови удари упражнение фитнес тренировъчните топки обзавеждане

4.74лв.

-38%

7.76лв.

Нов продукт

В наличност

Етикети: светът бокс круша бокс стойка тежкотоварни ММА, двойна ски чанта, перфоратор за чанти, скорост на чантата, фитнес оборудване бокс, кутия за химикалка, таван hivi, бягаща пътека, круша, светът бокс платформа, фитнес-бокс.

Характеристики:

Подобрете скоростта на реакция: голяма водна топка, Водна топка, заради гравитацията или се удря в стената или дъга, за да удари на потребителя, за да имитират директен удар на противника и избършете удар на атака, и това е един добър помощник за добрите практики за укриване на данъци.

Преносим: компактен и лесно, можете да се извършват, когато е празен.Просто намери пълнител от вода и пясък, отколкото той е по-тежък, по-тежък и по-стабилна.

Удобен усещане: Водна топка се чувства много по-удобно, от торби с пясък, така че не е нужно да се притеснявате за травми на ръцете, и тя може да облекчи вашите негативни емоции през целия ден.

Удобен за деца: торба с пясък, който насърчава детето на спорт, като същевременно се допринася за подобряване на ловкост и визуално-моторна координация.

Спецификация:

Цвят: червен

Материал: PVC

Размер: диаметър около 22 см/8,66 инча

Дължина на въжето: около 3 метра/118,11 инча

Попълнете максимум 3,5 литра(3,5 kg), вода, моля, не я препълвайте

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Тежка Чанта

1 * Воден Инжектор

1 * кука

1 * стропа

Тип 2 Боксови аксесоари
Тип Бокс Водна топка
Име Торба с пясък за впръскване на вода
Тип 1 Способи За Топката
Произход CN(произход)
Материал PVC

Все още няма отзиви от клиенти.

Свързани продукти