Нов Reduced price!
Салфетки Нагреватели Преносим Мокри Кърпички Топлите На Топлина За Бебето Домашно Отопление Кутии За Контрол На Температурата С Влажна Кърпа Отопление Кутии По-Топло

Салфетки Нагреватели Преносим Мокри Кърпички Топлите На Топлина За Бебето Домашно Отопление Кутии За Контрол На Температурата С Влажна Кърпа Отопление Кутии По-Топло

24.50лв.

-17%

29.52лв.

Нов продукт

В наличност

Етикети: микровълнова, контрол на температурата, титуляр на детски кърпички, обяд-бокс с подово, електрически ланчбокс, горшечный восък, детски избършете нагревател, подложка за пода в банята, детска салфетка, управление регулиране на температурата.

Елементи На Маркер:

1、пестене на енергия: низковольтный, енергоспестяващ бойлер кърпички може да спаси мокри кърпички мокри и да се избегне изсушаване.

2、флип-вид на горната част на капака: flip-тип на горния капак осигурява лесен достъп до влажна салфеткам, функция на постоянна температура, за да се поддържат горните мокри кърпички винаги топли и готови за употреба.

3、Капацитет за съхранение: може да побере до 80 стандартни бебешки кърпички размер (с изключение на салфетки, нескользящее дъното).

4、размер на елемента: дължина около 23 см., ширина 15 см, височина 12 виж

5.Моля, обърнете внимание: при добавяне на нови салфетки, за да се запази кърпички и енергия, моля, изключете щепсела на захранването, когато тя не се използва в продължение на дълго време.

Характеристики: горно нагряване, не е необходимо да се добавя вода.

Спецификация:

Заглавие: Влажна Салфетка По-Топло

Напрежение на тока: 220V-50Hz

Мощност: 10 W

Нето тегло: около 822 г

Размери(прибл.): дължина 25 см/9,84 инча, ширина 15 см/5,90 инча, височина 12 см/4,72 инча

Как да използвате:

1. Отворете капака на нагревателя избърсване.

2. Сложете мокри кърпи.

3. Отворете горния капак и поставете първите мокри кърпички в хартия.

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Детски Избършете По-Топло

Материал С.
Произход CN(произход)

Все още няма отзиви от клиенти.

Свързани продукти