Нов Reduced price!
Авто оптичен контура на байпаса мъжки и женски адаптер автоматично диагностичен кабел инструментален кабел универсален за Audi, BMW, Porsche, Mercedes-Benz

Авто оптичен контура на байпаса мъжки и женски адаптер автоматично диагностичен кабел инструментален кабел универсален за Audi, BMW, Porsche, Mercedes-Benz

20.07лв.

-44%

35.85лв.

Нов продукт

В наличност

Етикети: слесарная Кърк, инструмент diag, модел f15, софтуер за диагностика на mercedes benz, nokia 5600, закупуване на скенер на Мерцедес, bmw diagnost, софтуер за mercedes benz star diagnosis c3, шлосерски инструмент, обходен кола.

Авто оптичен контура на байпаса мъжки и женски адаптер автоматично диагностичен кабел инструмент за кабели универсален за Audi, BMW, Porsche, Mercedes-Benz

Спецификации На Продукта :

Затихване: по-малко или равно на 3,0 db

Взаимозаменяемост: по-малко или равен на 0,50 db

Затихване влакна : 0,20 db / m ( дължина на вълната : 650 Nm)

Методът пречупване: Step -in

Минимален радиус на огъване : 20 мм

Якост на опън: по-малък или равен на 0,50 db (0 ~ 70Н)

Вибрация: по-малък или равен на 0,50 db (5 ~ 50 Hz, амплитуда 1,5 мм )

Работна температура: от -40 до + 70 градуса

Температура на съхранение: от -40 до + 70 градуса

MOST (Media Oriented Systems Transport Media Oriented Systems Transport ) стандарт , разработен съвместно с 16 европейски големите производители на автомобили през 2000 г., определя пластмасова оптична мрежа за пренос на данни като среда за предаване на автомобила, основна поддръжка на информационно-развлекателни приложения на автомобила, като по този начин оставя скорост на предаване на информация кола от порядъка на 900 Mbit / s.BMW също обяви, че през 2002 г. на пазара се появи най-модерните нови автомобили серия BMW7, използващи стандарт MOST (Media Oriented Systems Transport Media Oriented Systems Transport).

Повечето (медии-ориентирани транспортни системи медии-ориентирани транспортни системи) в предаване на данни на къси разстояния , Индустриална автоматизация господстващо положение , по-специално за повишаване на ефективността на сигурността на превозните средства и информационно-развлекателна функционалност става все по-важно.

Характеристика:

1) помощ за бързо намиране на елемент недостиг, дали проблемът радиоприемник на дънната платка, или проблема кабелна връзка.

2) линия от фибростъкло може да извадите или добавите един оборудване на кораба, и не влияе на мрежа от фибростъкло на автомобила.

3) когато приемащата в повечето (транспорт, средства ориентирани системи), той също така може да се диагностицира и да се намери елемент липса.

4) стабилни характеристики, висока надеждност.

Причината за използването на:

Много старши автомобилен главно използват най-система, и защото най-модул на системата за връзка серия в процеса на услуга, когато отказът идва от най-модул на системата, той може да нанесе на цялата система не работи, в този случай, вие може да замени връзката модул последователно в линия, за да се определи и потвърди условия на труд.

Употреба:

Ако вие сте изправени пред вина аудиокомпакт-диск и навигационни системи, аудиокомпакт-диск не работи, навигация често е нарушен и винаги празен екран, това може да бъде предизвикана от увреждане на телефонен модул.

Моля отделете корона фибростъкло модула на телефона и извадете го навън, и свържете с линия фибростъкло, за да отмените функция на телефона, така че да може да възобнови работа.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ:

Тъй като има много поръчки за обработка, ако получавате счупени стоки или все още не получавате стоката чрез 60 дни, не бързайте да даде лош съвет или обикновен спор.Моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.След като ситуацията бъде проверена, ние отново ще ви изпратим продукт, моля, повярвайте, че ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да направи най-доброто обслужване.Благодаря Ви за вашето добро разбиране.

Името На Модела n72
търговска марка Тюй

Все още няма отзиви от клиенти.

Свързани продукти