Нов Reduced price!
100-1000г гаранция за качество глутатион прах празник блясък на прах поддържа осветлението на кожата против стареене

100-1000г гаранция за качество глутатион прах празник блясък на прах поддържа осветлението на кожата против стареене

37.43лв.

-10%

41.59лв.

Нов продукт

В наличност

Етикети: бял прах sepi за избелване на кожата, saw видя ниска палма, прах Алфа-арбутина за избелване на кожата, l глутатионный прах, черно сминдух, блестящи нокти, моринга, глутатионът, големи семена от лотос, глутатионът бланшимент.

Описание

Избелване на кожата на глутатион е трипептид, който се съдържа необичайна пептидную връзка между аминной група цистеин и карбоксильной група на страничната верига на глутамат.Глутатионът избелва кожата-това е антиоксидант, предотвратяване на увреждане на важни клетъчни компоненти, причинено от активни форми на кислород, като свободни радикали и пероксиды

Глутатионът се среща почти изключително в умален формат, тъй като ензим, който го окислява форма, глутатионредуктаза, е конститутивно активен и индуцируемым при окислительном стрес.Всъщност, отношението на възстановеното глутатион до окисленному глутатиону в клетките често се използва Научно като мярка на клетъчната токсичност.

Функция

Избелване на кожата глутатионом може премахване на свободните радикали в клетките на човека;

Забеливать кожата на глутатион може да комбинирате токсични вещества в човешкото тяло и след това да бъдат извлечени от човешкото тяло забеливать кожата на глутатион може да активирате и защита на имунни клетки и стимулира иммунологическую функция на човешкото тяло; забеливать кожата на глутатион може да повлияе на дейността на тирозиназата в клетките на кожата, да блокира поколение на меланин и да се избегне образование за освобождаване от кожата; забеливать кожата на глутатион към анти--алергия или възпаление причинени от гипоксемией при пациенти със системни или местните, може да намали увреждането на клетките и подобряване на ремонт.Приложение 1. Глутатионът избелване на кожата роля клинично лечение и профилактика при патологични състояния, когато эндогенное намаляване на глутатион, своевременно экзогенное глутатион стана да бъде.Экзогенное допълнение на GSH може да се предотврати и да се справят сродни заболявания, поддържа здраво тяло. (1) лъчева болест и радиационна безопасност: радиация, радиоактивни вещества или поради лейкопении причиненной портивораковыми лекарства и други симптоми могат да играят защитно влияние. (2) защита на черен дроб, детоксикация, инактивацию инкретей, и подобряване на метаболизма киселина жлъчката и помагат за усвояване тракт с наднормено тегло и тучн-soluble витамини храносмилателния. (3) анти -- алергия или възпаление на причиненное гипоксемией при пациенти с внутрирастительным или местните, може да се намали до увреждане на клетките и подобряване на ремонт. (4) подобряване на курс на някои заболявания и симптоми, като адъювантные лекарства.Като например: хепатит, хемолитична болест и кератит, катаракта и заболявания на ретината, като например заболявания на очите и подобряване на зрението. (5) лесен за цел по-бързо да мине нагоре за метаболизма на киселини в отделянето на свободни радикали, които играят внимание на кожата мадами, влиянието на анти -- узряване. 2. хранителни добавки (1), които се добавят в паста, позволяват на производителите да намалят времето за приготвяне на хляб до първоначалното половината или една трета и служат за засилване на ролята на разстройства на храненето и на други характеристики. (2) за добавяне на магазин за кисело мляко и детето на хранене, еквивалент на витамин С, може да играе стабилизируя представител. (3) в своята смесване на surimi за да се предотврати цвят-задълбочен. (4) за месо и сирене и друга храна, увеличете влиянието на флейвора. 3. козметични средства не позволяват на инфильтрацию Лос тирозиназата за постигане на целите на инхибиране на образуването на меланин.За премахване на бръчки, увеличаване на еластичността на кожата, свиване на порите, осветлите пигмент, тялото е отлично забеливая влияние.Забеливать кожата на глутатион като основната съставка в козметични продукти в Европа и Съединените Щати е приветствован в продължение на десетилетия.

Воспользуйся Тяло
Тип свети
Номер На Модела 518897
НЕТО ТЕГЛО 100 грама-1000г
Брой 999
Съставка Прах глутатион

Все още няма отзиви от клиенти.

Свързани продукти