Нов Reduced price!
OBDIICAT-HK01 Super OBD2 Nitro OBD EcoOBD2 ECU Chip Tuning Box Plug NitroOBD2 Eco OBD2 Car 15% икономия на гориво, повече мощност дропшиппинг

OBDIICAT-HK01 Super OBD2 Nitro OBD EcoOBD2 ECU Chip Tuning Box Plug NitroOBD2 Eco OBD2 Car 15% икономия на гориво, повече мощност дропшиппинг

8.82лв.

-4%

9.28лв.

Нов продукт

В наличност

Етикети: нитро rc, оригинален тунинг на автомобила, скенер obd2, мека война, мигалка екю вътрешни, старт x431, 2 бряст, Кесс, lg auto tuning, диагностика odb.

OBDIICAT-HK01 може да работи както на дизел, така и за бензин 2in1 .

OBDIICAT-HK01 Super OBD2 разбере скритата мощност на вашия автомобил.

- До 20% повече сила

- До 15% повече въртящ момент

- За икономия на гориво до 15%

Нова функция за OBDIICAT-HK01 сравнете с Nitro / Eco OBD2: конструкцията на бутона за връщане, по-лека, за да може да работи от ключ за връщане на nitroOBD2 за обратно функция фабрика.Натиснете бутона за нулиране около 5 секунди, за да възстановите

Описание:

OBDIICAT-HK01 уред штепсельной вилици & с готови за това да се действа увеличаване на представяне на двигателя.

OBDIICAT-HK01 е лесен за инсталиране.Просто го свържете към конектора OBD2 автомобили.HK01 подходящ за всички автомобили от 1996 г. насам.

Той работи OBD2 базирани протоколи като remaping компютър ECU на автомобила.Карай с общо 200 км пътища, OBDIICAT-HK01 се приспособява към колата,

според навиците на шофьорите и винаги се държи remaping ECU за да увеличите представянето на двигателя.

Това, което прави OBDIICAT-HK01 да се направи?

Според вашите навици на шофиране, OBDIICAT-HK01 прави нова карта в компютъра ECU на автомобила, за да се увеличи производителността на вашия автомобил.

Когато пътувате много повече км/миля, той се подновява картата.По този начин, той поддържа увеличение на мощността и въртящия момент на автомобила.

Какво е чип-тунинг OBDIICAT-HK01 box?

OBDIICAT-HK01 скоростна chip размер коригиране на която можете да запушите в конектор OBD2 на вашия автомобил за да увеличите представянето на вашия автомобил.

Когато той е включен към конектора OBD2,OBDIICAT-HK01 получава информация от автомобилния компютърен екю вътрешни.С получените данни от ЭКУ,

OBDIICAT-HK01 регулира налягането на нагнетяване, количеството гориво, времето на впръскване и натиск, за да се подобри работата на вашия автомобил.

Скоростна чип-тунинг OBDIICAT-HK01 не надхвърля изискванията на производителя.Той работи само в рамките на допускане на двигателя.

OBDIICAT-HK01 открива скритата мощност на вашия автомобил.

OBDIICAT-HK01 не вреди на двигателя и компютърен екю вътрешни колата и не оказва отрицателно въздействие върху фабричните настройки на колата.

OBDIICAT-HK01 не променя всички настройки постоянно.За да се върнете към първоначалните настройки на колата, просто изключете OBDIICAT-HK01 от OBD2 порта.

OBDIICAT-HK01 открива скритата мощност на вашия автомобил.

- До 20% повече мощност

- До 15% повече въртящ момент

OBDIICAT-HK01 много лесен за използване.

Включете OBDIICAT-HK01 към конектора OBD2 на вашия автомобил.И включване на запалването за около 30 секунди.И включи двигателя.

Настройки OBDIICAT-HK01 са оптимални и най-доброто за вашия автомобил.Дори и параметри са различни за всяко превозно средство,

може би, не е необходимо допълнително да бъдат коригирани.OBDIICAT-HK01 разпознава вашия автомобил и вашите навици на шофиране около 200 км/150 мили езда,

и тогава OBDIICAT-HK01 идеално се приспособява към колата.

OBDIICAT-HK01 работи на базата на промяната на формата на сигнала екю вътрешни.Като резултат, това променя цялата карта на инжектиране.

Основната разлика между полето настройки на чипа OBDIICAT-HK01 и методи за настройки на ecu е, че скоростната настройки на чипа OBDIICAT-HK01 лесно се отстранява,

а след като я изключите, ще се върнете към фабричните настройки.OBDIICAT-HK01-това е най-евтиният и безопасен вид тунинг.

търговска марка OBDIICAT
Обновяване На Софтуера No
Хардуерна Версия Супер OBD2
Тип Елемент Код Четци И Инструменти За Сканиране
Версия На Софтуера Супер OBD2

Все още няма отзиви от клиенти.

Свързани продукти