Нов Reduced price!
AROMA guitar pedal AT-07 тунер е много малък и компактен дизайн хроматичен

AROMA guitar pedal AT-07 тунер е много малък и компактен дизайн хроматичен

34.04лв.

-30%

48.63лв.

Нов продукт

В наличност

Етикети: тунер, аромат безжичен, педала на аромата, китара крак тунер, Танер, КАПО китара, китара тунер, забавители, реколта тунери за електрически китари, поддръжка на китара лютье.

т

Уважаеми клиенти, Благодарим ви за покупка в нашия магазин YUEKO, преди да купите, ние ще ви дадем някои обещания!

1 .след като изпратихме пакет и да се уверят, че не са получили своите пакети, ние ще ви върнем всички пари.Дори ако времето за доставка е изтекло, ние все пак можем да си върне парите от вашия paypal акаунт, така че можете да пазарувате тук, без да се притеснявате за загуба на пари.

2 .Ако продукта , който сте получили, има някакви проблеми, моля пишете ни имейл на или оставете ни съобщение, преди да даде своя спор или отрицателна обратна връзка, за да можем да се справи с него колкото е възможно по-скоро и по-ефективно.

Моля, бъдете сигурни, пазаруване в нашия магазин YUEKO и се наслаждавайте!!!

Режим на настройка: хроматичен обхват на терена: 430-450HZ Flat:: b, bb bbb -, bbbb допускане настройки: ± 0.5 cent мощност: DC 9V тегло: 123g

1. Парите се изплащат Avsagency.eu След като получите стоката, Avsagency.eu ще дам пари за наша сметка .И ако ние се съгласим да върне парите, това Avsagency.eu та да ги даде и на вас също.Така че е безопасна услуга ескроу.

2. Можете да направите плащане за вашата поръчка с кредитна карта, Букером пари, граммом пари, банка, Т/Т, западните съединение, ETK.

1.време за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на други фактори, като например времето или позицията на местоназначението.Ако сте видели, че пратката пристига при вас у дома, можете да проверите това в митницата или местния пощенски клон, така че можете да получите стоките в най-скоро време.

2.нормалния срок за доставка от различни спешна компания.

EMS : проверка на времето за доставка 5-10 работни дни

Въздушна поща стълб кита :проверка на времето за доставка на 15-45 работни дни

ePacket : проверка на времето за доставка 5-10 работни дни,кораб към нас само

Posti Finland : проверка на времето за доставка 10-30 работни дни, доставка само в Руската Федерация и Беларус.

Avsagency.eu стандартна доставка : проверка на времето за доставка на 15-45 работни дни

Въздушна поща стълб на Хонг конг : проверка на времето за доставка на 15-45 работни дни

Всички други изрази , които искате, можете да се свържете с нас.

Ние автоматично ще оставим положителен отзив за всички, който приключи транзакция и ни остави положителна оценка.

1.Ако харесвате нашите продукти , моля, дайте ни пет-звезден обратна връзка, и нека други се радват на него.

2. Вашата обратна връзка е много важна за нас , ако не сте доволни от него , моля, свържете се с мен на първо, а не да дава отрицателна обратна връзка, и по този начин ние можем да се справим с него по-ефективно.

3. ние ще дадем пет начални прегледи на всеки доброто на купувача също.

4.моля, пишете ми чрез "моите съобщения" или "да задават въпроси на продавача", ако имате някакви въпроси относно нашия списък или вашата покупка.

Нашата търговска марка-YUEKO,който е посветен на това, да се направи продукти и тембър на високо качество.Вашата подкрепа е важна мотивация за нас, за да популяризират продукти и занаятчийски изделия.

Добре дошли, за да прокара предположения.Ако има някакви проблеми ,моля, свържете се с нас незабавно.Ние ще ви отговорим за първи път и ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.Нашият отговор трябва да дойде с вас в рамките на 12 часа.

Номер На Модела ТУНЕР AT-07
Тип Ефекти

Все още няма отзиви от клиенти.

Свързани продукти