Нов Reduced price!
OD-63-22-4T 80-27-5T 100-32-6T 125-40-7T 1бр OD 8 ъглова fresa нож чиния поставете ODMT060508 Безплатна доставка

OD-63-22-4T 80-27-5T 100-32-6T 125-40-7T 1бр OD 8 ъглова fresa нож чиния поставете ODMT060508 Безплатна доставка

34.71лв.

-29%

48.89лв.

Нов продукт

В наличност

Етикети: нож 32, Торцовая Мелница, sr2ez, капацитет на рязане на тел, метални режещи плочи, ъглови ножици, ъглов нож, нож, торцовая машина с ЦПУ, фрезоване поставяне.

Скъпи приятелю, ако не можете да намерите това ,което ви трябва, моля да ми кажете

OD-63-22-4T 80-27-5T 100-32-6T 125-40-7T 1бр OD 8 ъглова fresa нож чиния поставете ODMT060508 Безплатна доставка

YG ODMT060508 YG602 обработка на: неръждаема стомана: легированная стомана.Купувачите на гласове желязо.Etc.трябва да прочетете :1 Като вид продукт, Том подаване, от време на време радио-и състав , така че преди да се реши да купи на това бебе, моля да се свърже с предприемача, за да видите, ако запас.Цялостната ситуация не е на склад, ако ще се счупи бързо уведомлю продукт , който ще изберете за връщане или друг продукт, но и да поиска ясно, по-добре беше ли свободно да забави вашата извънредна ситуация.

Ако вие се съмнявате в помещение оферти, позволете ни да се споразумеят за разбирането на самия продукт или други въпроси .Е причинил ненужна надеждността .

3 .Всички наши продукти се поддържат TenPay , a sub - sub - quality one price , a price for the final price , за закупуване на отделни стоки не приема сделката !

Купувачите обръщат внимание :преди купувачите завладеят продукт , моля, разгледайте внимателно , като се зачитат резултатите от работата на всеки друг и избягвайте фотографиране, не купувайте !

4 : Все плащане и доставка, ние бързо ще изпратим имейл след получаване на парите !

5 : моля сфотографированный след като стока , а вземете инициативата да се свържете аз само пари !

Запитвания купувачът е получил стоката, няма проблем с прием на продукта при тези обстоятелства възможно най-скоро потвърди получаването в рамките на 1-2 дни, ако има проблем във времето за вас, бързо да съобщават на Хао лечение, не е получил стоката 1-2 дни да потвърдите или да се свържете директно със собственика .Купувачът е получил стоката ще се счита за квалифициран .След това той е поискал от собственика на магазина посочените резервни части или консумативи , за които става въпрос, магазин не носи отговорност !Моля купувачите знаят !

7 нашите всички продукти преди те да бъдат раздадени rigorously тествани , напълно осигуряват херметичността на стоки.Купувачите получават стока , която трябва да бъде видяна пред служител на карго е транспортна фирма , ако има щети , нека персонал ще издаде "доказателство за повредени стоки", а след това ще се върне на стоки, транспортна фирма, аз съм на магазин за замяна.Ако расписываетесь за повредени стоки, след основаването на замяна , връщане, след това в ресторанта не подлежи на връщане.Благодарим ви! ! !

8 препоръчителна плащане "TenPay", можете директно да се играе на пари в сметката ми по-горе , моля , свържете се с мен пред плати, аз ще публикуваме на стоки в рамките на 24 часа .

След закупуване на :

Ако се чувствате удовлетворени нашите услуги , моля , дайте ми похвала^^, където , ако не сте доволни, моля, уведомете собственика, за да ви даде навременен начин, да не дават коментари или лошо няма да имат никакъв контакт в случай на оценка, докато вашият проблем и не може да бъде решен, и аз ще ви дам един Собственик да се споразумеят задоволителен отговор .

Покритие TiCN
Произход CN(произход)
Материал Карбид
Тип Торцовая Мелница
Диаметър на 63мм 80мм 100мм 125мм
Степента на R0.1
търговска марка ИНСТРУМЕНТИ KAVTECNC
Номер На Модела OD 8 ъглова fresa ножевая чиния
Обща Дължина 63мм 80мм 100мм

Все още няма отзиви от клиенти.

Свързани продукти