Нов Reduced price!
Yieryi New LCD Digital TDS Метър TDS-3 Water Quality Purity Тестер Pen Filter Temp PPM Aquarium Products Arrive

Yieryi New LCD Digital TDS Метър TDS-3 Water Quality Purity Тестер Pen Filter Temp PPM Aquarium Products Arrive

8.29лв.

-4%

8.72лв.

Нов продукт

В наличност

Етикети: ppm метър, м солеността на az, аквариумный външен филтър, анализ на модния продукт, дигитален тестер басейн, ео рн метър, батерия xiaomi tds, ppm, безплатен м tds, глюкометр.

LCD цифров TDS метър TDS-3 тестер чистота на качеството на водата

М TDS (той също ppm pen, тестер хранителни вещества, tds stick) - това е евтин и удобен цифров инструмент за миг проверка на цялостното качество на водата.TDS = общо количество на разтворени вещества, т.е. всяка сол, метал или минерал във водата.С натискането на един бутон TDS може да ви информира общото ниво на чистота на водата, който ще се появи на екрана в ppm (части на милион).От по-ниски нива на TDS, толкова по-чиста вода, и 0 ppm-това си е чиста H2O.TDS е отличен за проверка на качеството на чешмяната вода, или да знае, кога да смените филтъра. (Броячът не се проверяват за наличието на биологични замърсители.) TDS-това е чудесен инструмент за питейна вода,филтриране и почистване на водата, коллоидного сребро, хидропоника (Проверете си хранителни вещества), аквариуми, системи RO/DI, басейни и спа-салони, търговски и индустриални приложения и много други.TDS-това е здрава за модел, който включва в себе си защитен калъф за носене.Това е най-популярният в света портативен измерител на TDS за професионалисти в индустрията.ts е подходящ за търговска употреба, която включва чанта за носене с функция за задържане на затягане на колана: запазва измерване за по-удобно четене и запис на високоефективен и точно благодарение на своята напреднала микропроцесор, базирани на технология с вграден дигитален термометър, дисплей: голям и лесен за разчитане LCD екран.Водомер AquaLutio Digital TDS е идеален за тестване на приложения като хидропоника и градинарство, басейни и спа-салони, рифови аквариуми и резервоари, йонизатори на вода, Филтър за вода, Питейна вода и др.

Технически характеристики:

1.диапазон на измерване: 0-9990 ppm , резолюция 1 ppm, точността на четене +/- 2%. 2. Бутон температура: опитайте температурата на водата, от 31 до 200 градуса Ф,резолюция 1 степен Af Дръжте 4. функция: записва измерване за по-удобно четене и запис. 3. функция за автоматично изключване-изключване на борсата след 10 минути използва за съхраняване на батерии. 4. най-малкия и най-ярката метър TDS достъпни на пазара.Високо-ефективно и точно почит към своята предварителна микропроцесор, базирани на технологиите. (Цветът Е Много) 5. Източник на захранване: 2 x 1.5 V (клетка бутона LR44) (не са включени в комплекта)

Как да използвате?

1.махнете защитна капачка. 2.Натиснете бутона за включване/изключване.тестер ще се четат "000" 3. потопете тестер във водата за не повече от 2 инча. 4. Когато на дисплея се стабилизира, който автоматично компенсира температурните колебания, като само индикация се стабилизира(10-30 секунди), натиснете бутона HOLD, за да видите от вода

Продуктовата носи етикет за услугата:

1 x TDS метър 1 x премиум кожен калъф 1 x ръководство за експлоатация Забележка: това не включва батерия

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Въпрос:Защо да използвате TDS-метър?

Отговор: защото водата-това е жизнена необходимост.Цифров измерител на TDS е идеален за тестване на приложения като хидропоника и градинарство, басейни и спа-салони, рифови аквариуми и резервоари, йонизатори на вода, Филтри за вода, Питейна вода и др.

Въпрос:Необходими ли са за този продукт батерии

търговска марка yieryi
Тип На Дисплея Цифров
Осветени Или Не No
Аксесоари за diy Водопровод
Произход CN(произход)
Номер На Модела TPH01603

Все още няма отзиви от клиенти.

Свързани продукти