Няколко месеца след като безапелационно превзе българския музикален ефир, стана едно от най-търсените парчета в класацията БГ ТОП 100 (Shazam) и най-ротираната БГ песен (ПРОФОН), Sunbeams продължава да бъде горещ хит. Съвсем логично емоцията, създадена от Fabrizio Parisi, MiYan и Белонога, премина границите на България и e водеща тема в клубовете на Ibiza, Istanbul, Haifa, Cairo, Milano, както и едно от парчетата в ТОП 5 от класациите в Ливан, Израел и Египет. Успехът на българският хит доведе до официално запитване за ремикс от популярния турски продуцент DJ Tarkan.

 „Много ми е приятно, че именно Tarkan е впечатлен от проекта, тъй като той е един от най-комерсиалните, в добрия смисъл на думата, продуценти“ – споделя Fabrizio Parisi. „Работата му по Sunbeams със сигурност ще доведе до още по- голяма популярност не само на самата песен, продуцирана от KMaD Production, но и на българския фолклор като цяло.“

Самият Tarkan е не по-малко въодушевен от работата си по ремикса. В специално видео обръщение, той не спести суперлативите към Sunbeams и неговите създатели.

Непосредствено след пускане на Sunbeams DJ Tarkan Remix в интернет пространството, един от най-силните YouTube канали за хаус музика Miss DeepShine, изненада феновете с емоционално видео.

Другата голяма изненада дойде от самите DJ-и. В свои интервюта и двамата анонсираха, че готвят съвместни участия на тандема DJ Fabrizio Parisi & DJ Tarkan, в различни страни, между които и България.

Очаквайте съвсем скоро конкретните дати и горещи точки на новата Sunbeams среща.

Fabrizio Parisi & MiYan feat. Belonoga – Sunbeams (DJ Tarkan Remix)(Video Edit): https://www.youtube.com/watch?v=WHZ23FUcDhs