AVS Agency има удоволствието да представи Fabrizio Parisi!

За участия и медийни изяви:

Цвети Георгиева
M: +359 898 47 31 27
E: georgieva@avsagency.eu

 
 

FABRIZIO PARISI

Vocal Deep House / Nu Disco / G House / Ethno House / Rock House

Fabrizio Parisi е многостранна музикална личност (DJ, пианист, барабанист, композитор) с над 4000 участия на живо като DJ и музикант.

През 2017 година излизат два клипа с негова авторска музика:

  1. Steven Achikor feat Fabrizio Parisi – Shaking it Up
  2. Fabrizio Parisi & MiYan feat. Belonoga – Sunbeams

Песента Shaking It Up е ремиксирана и от световноизвестния DJ AHMET KILIC.

Песента Sunbeams излиза на 14 ноември 2017 година, моментално се превръща в хит и е един от най-въртяните тракове в Ибиза, Египет, Ливан, Гърция, България и Турция.

За по-малко от 30 дни „Sunbeams“ стига до 2-ро място в Топ 100 Shazam Bulgaria, оглавява всички радио и телевизионни класации!  Над два месеца е най-излъчваната песен в целия български ефир.

ROAMING

ROAMING е новото име на българската лайв сцена, зад което стоят добре познати и утвърдени музиканти – Фабрицио Паризи (диджей), Антони Рикев – WahTony (бас,  китара, клавишни) и Стивън Ачикор (вокали). Стилът е смесица между фънк и дийп соуфул хаус с елементи на джаз, което ги превръща в уникално явление за българската музика.

Мултиинструменталистът Антони Рикев, диджеят с десетки награди и хитове в портфолиото си Фабрицио Паризи, и дълбокият неповторим глас на покорилия X Factor Стивън Ачикор се допълват по невероятен начин на сцената, гарантирайки незабравимо музикално изживяване на живо. Репертоарът им включва авторски песни (сред които летния хит на 2017-та Shaking it up) и кавър версии, уникално аранжирани в стил ROAMING.

Steven Achikor – вокал
Fabrizio Parisi – грамофони, програминг, перкусии
Antoni Rikev –WahTony – бас китара, клавири, програминг

SUNBEAMS LIVE PROJECT

SUNBEMS LIVE PROJECT е логичното продължение на огромния успех на етно-хаус песента SUNBEAMS. Парчето оглави почти всички класации в България, като преди това покори клубовете в Ибиса, класации във Франция и се завъртя с голям успех в САЩ, Азия и цяла Европа.

Част от музикантите, създали песента – DJ Фабрицио Паризи и Гергана Димитрова – Белонога (вокали), с подкрепата на Антони Рикев WahTony (бас, китара, клавишни) и Костадин Генчев (кавал) превръщат етно-хаус изживяването от едно уникално парче в едночасов микс от модерно електронно звучене, преплетено с най-добрите традиции в българския фолклор.

Стилът на лайв фрмацията е етно дийп хаус с уникалните вокали на ангелския глас от „Мистерията на българските гласове“ и ЕВА Квартет Гергана Димитрова и автентичния звук на Костадин Генчев. Проектът беше избран да открие Световна купа по сноуборд в Банско на 26 януари 2018г.

Gergana Dimitrova – Belonoga (Мистерията на българските гласове; Ева Квартет) – вокал
Kostadin Genchev (Булгара) – Кавал
Antoni Rikev – WahTony (TriOfive; Ahead; Beloslava) – бас китара, програминг, клавири
Fabrizio Parisi – (Dj, програминг, грамофони)

Fabrizio Parisi & WahTony

Двама музиканти, утвърдили имената си с огромно количество награди и разнородни, супер успешни музикални проекти се събират, за да се отдадат на страстта си към винилите и електронната музика. Фабрицио Паризи и WahTony застават на чело на 3-часово хаус парти, което събира такова количество стилове в себе си, че е способно да задоволи и най-капризния музикален вкус. Vocal Deep House, Funky House, NuDisco, Rock Deep House, са само част от елементите в сета на Фабрицио Паризи и WahTony.

Fabrizio Parisi – грамофони, програминг, перкусии, клавири
Antoni Rikev (WahTony) – бас китара, перкусии, клавири, дииджеинг