Отворена лекция: Запознаване с ERP и дигитална трансформация на бизнеса

 

На 1 декември се проведе отворена лекция на тема Запознаване с ERP и дигитална трансформация на бизнеса с лектори доц. д-р Наталия Футекова, доц. д-р Огнян Томов и Иван Донев, а на 2 декември студентите в ERP магистратурата работиха с българската ERP система EnterpriseOne под ръководството на х.пр. Димитър Димитров  (…още)

 

TEDxVUZF срещна българските почитатели на платформата за споделяне на идеи с лектори, които  представиха теми в областите на образованието, бизнеса, човешките ресурси, психологията, журналистиката, сценичните изкуства, илюзионното изкуство и виртуалната реалност.

Събитието се организира от екипа на ERP Academy в партньорство с Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Куратор на TEDxVUZF 2017 е Аделина Стефанова – управляващ съдружник в AVS Agency.

    

TED е световна поредица от конференции, собственост на частна фондация с нестопанска цел, създадена за да популяризира „идеи, ценни за разпространяване“. Към настоящия момент Крис Андерсън е куратор на конференциите на TED в Съединените щати, Азия и Европа всяка година. Андерсън въвежда наградата TED Prize, програмите TED Fellows Program, TED open translation program и TEDx. Програмата TEDx е създадена в духа на мисията на TED и подкрепя независими организатори, които искат да създадат подобно на TED събитие в собствената си общност. По време TEDx събитията се представят вдъхновяващи лектори на живо, както и видеа от официалната библиотека на TED. Събитията TEDx се планират и координират независимо, като могат да се организират само от носители на официален лиценз, предоставен от екипа на TED (…още)

 

 

На 8-ми ноември в литературен клуб „Перото“ – НДК се състоя официална церемония, на която бяха обявени победителите от тазгодишното издание на класацията „Новатори в образованието“ 2017, в която участваха над 50 проекта в сферата на образованието. Организатор на класацията тази година е ERP Academy, а амбицията на организаторите е да бъдат представени личностите, проектите и инициативите с най-голям принос към въвеждането на нови обучителни методи, технологични решения, както и добрият пример на истинска отдаденост към учебния процес, които променят представата ни за образование, създават нови възможности за усвояване на знания и правят ученето по-достъпно и стойностно за повече хора.

  

Тази година участниците в класацията „Новатори в образованието“ бяха разделени в пет категории, които бяха оценявани от жури, като беше определена и категория „Награда на публиката“, в която всеки желаещ имаше възможност да гласува за своите фаворити. Събитието започна с представяне на „Новатори в образованието“ от водещия Недко Минков, както и обръщение към участниците и гостите от доц. д-р Наталия Футекова – председател на журито на класацията „Новатори в образованието“ 2017 и основател на образователната организация ERP Academy (…още)

 

 

Събитие с партньори на софтуерната компания erp.bg

 

На официално събитие в литературен клуб „Перото“ – НДК, софтуерната компания ERP.BG събра част от партньорите по иновативната партньорска програма NetProject. То имаше за цел да представи добрите практики за внедряване на българската ERP платформа EnterpriseOne®, както и различните вертикални решения, разработени от фирмите в партньорската програма. Иновативната партньорска програма NetProject стартира през 2016г., като през тази година компанията отчете двойно по-голям ръст на интереса, а новите партньори са вече утвърдени фирми от бизнеса.

  

NetProject дава възможност както на утвърдени внедрителски компании да разширят бизнеса си, така и на участници от други сегменти като консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и други, да се включат в бързоразвиващия се сегмент на бизнес софтуера. ERP.BG осигурява на партньорите си необходимите специализирани обучения, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти. Освен това в рамките на програмата ще бъде предложен и безплатен лиценз за платформата EnterpriseOne® за управление на собствената дейност на сертифицираните партньори (…още)

 

 

erp.bg отличи партньори и сертифицира нови консултанти по модела NetProject

 

На официална церемония в пиано бар „Арбат“ в столичния „Хотел Балкан“, софтуерната компания ERP.BG обяви имената на първите фирми, които получиха златни и сребърни нива като утвърдени партньори на компанията, сертифицира нови консултанти по модела NetProject и връчи специална награда за разработката на мобилно приложение към EnterpriseOne®.

 

ERP.BG представи иновативния партньорски модел NetProject, който се разви изключително много през последните няколко месеца и предизвика интерес не само в България, но и в чужбина, след коетосертифицира своите нови консултанти, които преминаха курс на обучение тази година. Вечерта продължи с обявяването на имената на първите фирми, които получиха златно и сребърно ниво като утвърдени партньори на компанията (…още)