„Смарт Бизнес Софт“ ООД вече е златен партньор на софтуерната компания ERP.BG, която развива иновативния партньорски модел NetProject. Само година след като бе сертифицирана като сребърен партньор, компанията покри необходимите критерии за златното ниво. Все още младата компания разрасна екипа си до четири консултанта по внедряване, трима от които вече са сертифицирани за трето ниво. До този момент те работиха по над 15 проекта в различни сектори на индустрията.

NetProject дава възможност както на утвърдени внедрителски компании да разширят бизнеса си, така и на участници от други сегменти като консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и други, да се включат в бързоразвиващия се сегмент на бизнес софтуера. ERP.BG осигурява на партньорите си необходимите специализирани обучения, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти. Освен това в рамките на програмата се предлага и безплатен лиценз за платформата EnterpriseOne® за управление на собствената дейност на сертифицираните партньори. Партньорската мрежа е добра възможност за специалисти в сферата на технологиите, логистиката, програмирането или икономиката да стартират лесно собствен бизнес, без да разполагат с голям бюджет.

Вече повече от година „Смарт Бизнес Софт“ предлага услуги по поддръжка на своите клиенти, които са преминали процеса по внедряване на ERP платформата EnterpriseOne®, като за тях е осигурена гореща телефонна линия и тикет система, чрез която да проследяват развитието на всеки един казус. От началото на годината фирмата си партнира с програмисти по разработката на допълнителни приложения към EnterpriseOne®, като първите разработки вече успешно работят за няколко компании.

Развивайки се изключително бързо и успешно само за три години, „Смарт Бизнес Софт“ вече може да подсигури и всички необходими услуги по внедряване, поддръжка и разработка на допълнителни функционалности към EnterpriseOne®, с което да удовлетвори всички нужди на клиентите при внедряването на една от водещите ERP платформи на българския пазар. След като покриват и голяма част от критериите за платинен партньор от „Смарт Бизнес Софт“ не крият, че именно това е следващата цел пред компанията.