Наталия Футекова бе сред менторите по време на осмото издание на Pitch Boothcamp Bulgaria, което се проведе във Велико Търново. Образователния семинар среща студенти и наскоро завършили младежи с представители на някои от най-успешните компании в България.

Екипът на Pitch Bootcamp България е съставен от млади хора, които вече са направили първите си стъпки по кариерния път и искат да помогнат на други младежи да бъдат по-подготвени, за да могат по-лесно да се справят с предизвикателствата пред намирането на мечтаната работа или създаването на собствен бизнес.

„Винаги е вдъхновяващо да видиш толкова много млади и инициативни хора на едно място. По време на събитието чухме много впечатляващи идеи и се радвам, че имах възможност да помогна на тези млади хора със съвети и знания, които съм придобила, развивайки своята кариера. Младите хора могат да са успешни професионалисти единствено чрез възпитаване на отворено отношение към промяната, критично мислене и способност за учене през целия живот“, споделя доц. д-р Наталия Футекова, която е управляващ съдружник в софтуерната компания ERP.BG.

Pitch Boothcamp Bulgaria е насочено към студенти и наскоро завършили младежи. Официални гости и ментори по време на събитието бяха още Александър Иванов, Анна Петкова, Бранислава Йович, Ивайло Николов, Ивайло Здравков, Кристина Илиева, Любов Павлова, Петър Пройков, Цветанка Иванова, Кристина Илиева, Антоанета Калушкова и други професионалисти от различни сфери.