Една от новите атракции в нощните ни клубове е шоуто „Dark Side“, което е изцяло по темата на Star Wars. В него публиката може да види за първи път култовия злодей Дарт Вейдър да танцува уникален брейк денс, заедно с Чубака, Йода и Белия Щурмовак. Танцовият сблъсък прелива и в бой с лазерни мечове, а след основната част на шоуто следва и комичната част – Дарт Вейдър танцува Макарена, Йода „Gagnam style“, a белия Щурмовак залита към ориенталски автентичен бели денс – кючек. В ролята на Дарт Вейдър е популярния танцьор – Метин.

Идеята на шоуто е да представи любимите ни герои от сагата на Лукас в една по-различна светлина, като за първи път ще може да ги видим на една ръка разстояние в нощните клубове. Истинския фурор настава след края на шоуто, когато героите се смесват с публиката и си правят снимки и селфита с всички желаещи.

За партито и музикалната селекция на вечерта се грижи 3-кратния диджей шампион на България Диан Соло от Deep Zone. Слънчев бряг, Златни пясъци и Созопол са само малка част от дестинациите, в които можете да станете част от тази епична междугалактическа битка.

Костюмите са от оригиналния производител на филма и са закупувани от САЩ със специални допълнения, позволяващи да се танцува с тях. Шоуто, което препълва клубовете и се радва на голям интерес от родни купонджии и гости на страната ни потопява в атмосферата на дългоочаквания от милиони хора по света епизод 7 на световноизвестната сага, които излиза на 18-ти декември тази година.