снимка: Виктория Сиракова

Лектори от „Бъдители“ гостуваха на СУ „Панайот Волов“  в гр. Бяла по покана на г-жа Албена Кирова – директор и Марияна Джикова – председател на училищното настоятелство. Представителите на благотворителната инициатива бяха посрещнати с традиционна питка и получиха специална картина като подарък в знак на благодарност.

Лектори на събитието бяха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика. Те дадоха за пример на учениците методи, с които да откриват своите таланти за желаната професия и за взаимоотношенията като ценен ресурс и се впуснаха в дискусия с тях на тема “Професията като призвание”, като дадоха ценни съвети от личния си опит и път на развитие.

Събитието продължи няколко часа и предизвика силен интерес от страна на учениците. Благодарствената титла „Посланик на Бъдители“ получи Марияна Джикова – председател на училищното настоятелство за идеята й да покани лекторите от инициативата с цел да даде допълнителна добавена стойност в тяхното ежедневие и обучение.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВА „БЪДИТЕЛИ“:

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!